Vlerat tona

Zbuloni vlerat që i japin forcë misionit tonë

Aktivitetet tona

Ndërhyjmë në arsim, kulturë, shëndetësi dhe zhvillim ekonomik

Na mbështesni

Le të ndërtojmë së bashku një bashkëpunim të qëndrueshëm franko-shqiptar

PROJEKTI YNË …

4 NGJYRAT ËSHTË SHOQATA E MIQËSISË FRANKO-SHQIPTARE

Ne punojmë për promovimin e pasurive shqiptare pranë komunitetit francez me qëllim sendërtimin e një miqësie të fortë franko-shqiptare, burim i një zhvillimi e bashkëpunimi reciprok.

PROJEKTE QË I KEMI PËR ZEMËR …

kampi

Kampi veror frankofon

/
Prej 10 deri më 15 korrik, një grup prej tridhjetë adoleshentësh…
ballet prejlocaj prishtina

Baleti Preljocaj në Prishtinë

/
Më 7 tetor 2017, kulturës franko-shqiptare iu bë një homazh…
3

Projekte të realizuara

500

Njerëz të ndihmuar

8

Vende të përfshira

5

Projekte duke u realizuar

ARTIKUJT TANË MË TE FUNDIT…

luigji XIV

Luigji XIV, Mbreti Diell

/
Luigji XIV është padyshim mbreti më i famshëm i Francës.…
paul bocuse

Paul Bocuse – Zoti i kuzhinës franceze

/
Paul Bocuse është një nga kuzhinierët më të famshëm…
celine dion

Celine dion, këngëtarja e padiskutushme

/
Celine Dion është një këngëtare kanadeze nga Kebeku,…

Regjistrohuni në buletinin tonë!

© Copyright - Les 4 Couleurs