BLOGU I MIQËSISË FRANKO-SHQIPTARE

Zbuloni kulturën franceze !

Senghor

Leopold Sedar Senghor, poeti dhe politikani

Poet dhe politikan, Léopold Sédar Senghor është një…
Lui Pastër

Lui Pastër, sipërmarrës i progresit

Ia kushtojmë këtë artikull Lui Pastërit, shkencëtar…
marguerite boucicaut

Marguerite Boucicaut, pronare dhe grua e popullit

Asgjë nuk parashikonte që Marguerite Boucicaut do të bëhej…
Abati Pierre

Abati Pierre, një vepër e përshkuar nga solidariteti

Abati Pierre është një ndër figurat më të dashura për…
aleksander moisiu

Aleksandër Moisiu, aktori i madh shqiptar

Aleksander Moisiu është një aktor shumë i njohur me origjinë…
ismail kadare

Ismail Kadareja, letrari i madh shqiptar

Ismail Kadare është një shkrimtar shqiptar me famë ndërkombëtare.…
nënë tereza

Nënë Tereza, mirësia në shërbim të më të varfërve

  Përkundër asaj që mund të mendohet, emri i…